Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66680
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T10:58:57Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T10:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т., Годя І. М. РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУРозвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 211-215. | uk |
dc.identifier.isbn | 978 -617 -8487 -33 -1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66680 | - |
dc.description | Основна ідея гастрономічного туризму полягає в тому, щоб подорожі включали в себе відвідування місцевих ресторанів, дегустацію національних страв і напоїв, уч-асть у кулінарних майстер-класах, фестивалях та ярмарках, що присвячені місцевій кухні. Це не лише розширює кругозір туристів, але й дає їм змогу відчути дух місцевої культури через її гастрономічні традиції. З підписанням угоди про асоціацію з ЄС для України відкрилися нові ринки, що дають змогу розширити коло своєї діяльності та привабити нових споживачів. При цьому доцільно було б переймати досвід найближчих країн-сусідів, що відносно недавно, також проходили подібні трансформації та можуть поділитися особливос-тями впровадження тих чи інших методів просування національного продукту в умо-вах глобалізації. | uk |
dc.description.abstract | Гастрономічний туризм набирає популярності у світі як одна з найпривабливіших форм туристичної діяльності, яка інтегрує культурний, економічний та соціальний аспекти. В сучасному глобалізованому світі подорожі стали невід’ємною частиною життя багатьох людей. При цьому, туристи все частіше віддають перевагу досвіду, що дозволяють глибше зануритися в культуру відвідуваних країн [7, 84; 8, 120]. Саме тут на перший план виходить гастрономічний туризм, який не лише задовольняє потреби гурманів, але й сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | гастрономічний туризм, готельно-рестолранний бізнес | uk |
dc.title | РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk |
dc.title.alternative | РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., ГОДЯ І._РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.pdf | 409.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.