Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66680
Название: | РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
Другие названия: | РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
Авторы: | Гуштан, Тетяна Вікторівна Годя, Іван Михайлович |
Ключевые слова: | гастрономічний туризм, готельно-рестолранний бізнес |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Посвіт |
Библиографическое описание: | Гуштан Т., Годя І. М. РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУРозвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 211-215. |
Краткий осмотр (реферат): | Гастрономічний туризм набирає популярності у світі як одна з найпривабливіших форм туристичної діяльності, яка інтегрує культурний, економічний та соціальний аспекти. В сучасному глобалізованому світі подорожі стали невід’ємною частиною життя багатьох людей. При цьому, туристи все частіше віддають перевагу досвіду, що дозволяють глибше зануритися в культуру відвідуваних країн [7, 84; 8, 120]. Саме тут на перший план виходить гастрономічний туризм, який не лише задовольняє потреби гурманів, але й сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. |
Описание: | Основна ідея гастрономічного туризму полягає в тому, щоб подорожі включали в себе відвідування місцевих ресторанів, дегустацію національних страв і напоїв, уч-асть у кулінарних майстер-класах, фестивалях та ярмарках, що присвячені місцевій кухні. Це не лише розширює кругозір туристів, але й дає їм змогу відчути дух місцевої культури через її гастрономічні традиції. З підписанням угоди про асоціацію з ЄС для України відкрилися нові ринки, що дають змогу розширити коло своєї діяльності та привабити нових споживачів. При цьому доцільно було б переймати досвід найближчих країн-сусідів, що відносно недавно, також проходили подібні трансформації та можуть поділитися особливос-тями впровадження тих чи інших методів просування національного продукту в умо-вах глобалізації. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66680 |
ISBN: | 978 -617 -8487 -33 -1 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., ГОДЯ І._РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.pdf | 409.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.