Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68976
Название: Сучасні тренди готельно-ресторанного бізнесу у країнах ЄС
Другие названия: Сучасні тренди готельно-ресторанного бізнесу у країнах ЄС
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Годя, Іван Михайлович
Ключевые слова: ЄС, ТРЕНДИ,ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Дата публикации: 2024
Издательство: Посвіт
Библиографическое описание: Корсак Р., Гуштан Т., Годя І. Сучасні тренди готельно-ресторанного бізнесу у країнах ЄС. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 186-188.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність дослідження сучасних трендів готельно-ресторанного бізнесу в країнах ЄС полягає в необхідності розуміння змін і нововведень, які впливають на цей сектор. Сучасні тренди включають впровадження цифрових технологій, автоматизацію процесів, використання штучного інтелекту для підвищення якості обслуговування, розвиток екологічно чистих та стійких практик, а також зростання попиту на унікальні та персоналізовані враження. Вивчення цих трендів допомагає підприємствам готельно-ресторанного бізнесу адаптуватися до нових викликів, підвищити свою конкурентоспроможність та задовольнити зростаючі очікування клієнтів
Описание: Для України вивчення сучасних трендів готельно-ресторанного бізнесу в країнах ЄС є особливо важливим з кількох причин. По-перше, це дозволяє українським готелям і ресторанам відповідати міжнародним стандартам якості та комфорту, що є необхідним для залучення іноземних туристів і бізнесменів. По-друге, впровадження європейських інноваційних підходів допомагає підвищити ефективність роботи, зменшити витрати та підвищити рівень задоволеності клієнтів
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68976
ISBN: 978-617-8487-46-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.