Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68976
Назва: | Сучасні тренди готельно-ресторанного бізнесу у країнах ЄС |
Інші назви: | Сучасні тренди готельно-ресторанного бізнесу у країнах ЄС |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна Годя, Іван Михайлович |
Ключові слова: | ЄС, ТРЕНДИ,ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Гуштан Т., Годя І. Сучасні тренди готельно-ресторанного бізнесу у країнах ЄС. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 186-188. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність дослідження сучасних трендів готельно-ресторанного бізнесу в країнах ЄС полягає в необхідності розуміння змін і нововведень, які впливають на цей сектор. Сучасні тренди включають впровадження цифрових технологій, автоматизацію процесів, використання штучного інтелекту для підвищення якості обслуговування, розвиток екологічно чистих та стійких практик, а також зростання попиту на унікальні та персоналізовані враження. Вивчення цих трендів допомагає підприємствам готельно-ресторанного бізнесу адаптуватися до нових викликів, підвищити свою конкурентоспроможність та задовольнити зростаючі очікування клієнтів |
Опис: | Для України вивчення сучасних трендів готельно-ресторанного бізнесу в країнах ЄС є особливо важливим з кількох причин. По-перше, це дозволяє українським готелям і ресторанам відповідати міжнародним стандартам якості та комфорту, що є необхідним для залучення іноземних туристів і бізнесменів. По-друге, впровадження європейських інноваційних підходів допомагає підвищити ефективність роботи, зменшити витрати та підвищити рівень задоволеності клієнтів |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68976 |
ISBN: | 978-617-8487-46-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Гуштан Т., Годя І._СУЧАСНІ ТРЕНДИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У КРАЇНАХ ЄС.pdf | 158.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.