Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2025-01-02T12:57:23Z-
dc.date.available2025-01-02T12:57:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГодя І., Корсак Р. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи: адаптація та інновації. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 171-173.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-46-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68980-
dc.descriptionОдним з ключових аспектів актуальності дослідження є необхідність готельноресторанних підприємств швидко адаптуватися до змін у споживчих потребах і поведінці клієнтів під час кризи. Це включає впровадження нових форматів обслуговування, таких як безконтактне бронювання, доставка їжі та напоїв. Аналіз цих інноваційних підходів допомагає зрозуміти, як саме підприємства можуть залишатися конкурентоспроможними і задовольняти потреби своїх клієнтів навіть у найскладніші часи.uk
dc.description.abstractАктуальність дослідження розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи є надзвичайно високою з огляду на сучасні виклики, що стоять перед індустрією гостинності. Глобальні кризи, такі як економічні спади, пандемії та політична нестабільність, значно впливають на функціонування готелів і ресторанів, змушуючи їх адаптувати свої стратегії та впроваджувати інновації для виживання та зростання. Вивчення адаптаційних стратегій та інноваційних підходів дозволяє виявити ефективні методи управління, які можуть бути застосовані для зниження негативного впливу кризи та забезпечення стабільного розвитку бізнесу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectінновації, готельно-ресторанний бізнес, кризаuk
dc.titleГодя І., Корсак Р. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи: адаптація та інновації.uk
dc.title.alternativeГодя І., Корсак Р. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи: адаптація та інновації.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.