Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-01-02T15:22:56Z-
dc.date.available2025-01-02T15:22:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 160-163.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-46-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981-
dc.descriptionГотельно-ресторанний бізнес в умовах війни стикається з багатьма деструктивними чинниками, проте слід шукати можливості для адаптації та виживання. Впровадження нових технологій, розширення спектру послуг, активна маркетингова діяльність і психологічна підтримка персоналу та клієнтів є ключовими стратегіями для підтримання стабільності і розвитку бізнесу. При цьому важливо бути гнучкими та готовими до змін, співпрацювати з іншими підприємствами і організаціями для досягнення спільних цілей у складні часи.uk
dc.description.abstractГотельно-ресторанний бізнес відіграє важливу роль в економіці будь-якої країни, забезпечуючи робочі місця, залучаючи туристів і створюючи додану вартість. В умовах війни цей сектор зазнає серйозних випробувань, що вимагає адаптації та впровадження нових стратегій для виживання і розвитку.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ВІЙНАuk
dc.titleГуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війниuk
dc.title.alternativeГуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війниuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.