Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
Title: | Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни |
Other Titles: | Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни |
Authors: | Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Keywords: | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ВІЙНА |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 160-163. |
Abstract: | Готельно-ресторанний бізнес відіграє важливу роль в економіці будь-якої країни, забезпечуючи робочі місця, залучаючи туристів і створюючи додану вартість. В умовах війни цей сектор зазнає серйозних випробувань, що вимагає адаптації та впровадження нових стратегій для виживання і розвитку. |
Description: | Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни стикається з багатьма деструктивними чинниками, проте слід шукати можливості для адаптації та виживання. Впровадження нових технологій, розширення спектру послуг, активна маркетингова діяльність і психологічна підтримка персоналу та клієнтів є ключовими стратегіями для підтримання стабільності і розвитку бізнесу. При цьому важливо бути гнучкими та готовими до змін, співпрацювати з іншими підприємствами і організаціями для досягнення спільних цілей у складні часи. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981 |
ISBN: | 978-617-8487-46-1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гуштан Т.В._ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВІЙНИ.pdf | 165.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.