Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
Title: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни
Other Titles: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни
Authors: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Keywords: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ВІЙНА
Issue Date: 2024
Publisher: Посвіт
Citation: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 160-163.
Abstract: Готельно-ресторанний бізнес відіграє важливу роль в економіці будь-якої країни, забезпечуючи робочі місця, залучаючи туристів і створюючи додану вартість. В умовах війни цей сектор зазнає серйозних випробувань, що вимагає адаптації та впровадження нових стратегій для виживання і розвитку.
Description: Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни стикається з багатьма деструктивними чинниками, проте слід шукати можливості для адаптації та виживання. Впровадження нових технологій, розширення спектру послуг, активна маркетингова діяльність і психологічна підтримка персоналу та клієнтів є ключовими стратегіями для підтримання стабільності і розвитку бізнесу. При цьому важливо бути гнучкими та готовими до змін, співпрацювати з іншими підприємствами і організаціями для досягнення спільних цілей у складні часи.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
ISBN: 978-617-8487-46-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.