Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
Название: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни
Другие названия: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни
Авторы: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Ключевые слова: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ВІЙНА
Дата публикации: 2024
Издательство: Посвіт
Библиографическое описание: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 160-163.
Краткий осмотр (реферат): Готельно-ресторанний бізнес відіграє важливу роль в економіці будь-якої країни, забезпечуючи робочі місця, залучаючи туристів і створюючи додану вартість. В умовах війни цей сектор зазнає серйозних випробувань, що вимагає адаптації та впровадження нових стратегій для виживання і розвитку.
Описание: Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни стикається з багатьма деструктивними чинниками, проте слід шукати можливості для адаптації та виживання. Впровадження нових технологій, розширення спектру послуг, активна маркетингова діяльність і психологічна підтримка персоналу та клієнтів є ключовими стратегіями для підтримання стабільності і розвитку бізнесу. При цьому важливо бути гнучкими та готовими до змін, співпрацювати з іншими підприємствами і організаціями для досягнення спільних цілей у складні часи.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
ISBN: 978-617-8487-46-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гуштан Т.В._ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВІЙНИ.pdf165.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.