Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
Назва: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни
Інші назви: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни
Автори: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ВІЙНА
Дата публікації: 2024
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 160-163.
Короткий огляд (реферат): Готельно-ресторанний бізнес відіграє важливу роль в економіці будь-якої країни, забезпечуючи робочі місця, залучаючи туристів і створюючи додану вартість. В умовах війни цей сектор зазнає серйозних випробувань, що вимагає адаптації та впровадження нових стратегій для виживання і розвитку.
Опис: Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни стикається з багатьма деструктивними чинниками, проте слід шукати можливості для адаптації та виживання. Впровадження нових технологій, розширення спектру послуг, активна маркетингова діяльність і психологічна підтримка персоналу та клієнтів є ключовими стратегіями для підтримання стабільності і розвитку бізнесу. При цьому важливо бути гнучкими та готовими до змін, співпрацювати з іншими підприємствами і організаціями для досягнення спільних цілей у складні часи.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68981
ISBN: 978-617-8487-46-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуштан Т.В._ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВІЙНИ.pdf165.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.