Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68982
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльницький, Василь-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2025-01-02T15:28:50Z-
dc.date.available2025-01-02T15:28:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІльницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку.Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024.С. 174-177..uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-46-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68982-
dc.descriptionЗагалом, стратегія підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку є актуальною через необхідність відповідати на виклики глобалізації, зростаючої конкуренції та технологічних змін. Вона дозволяє підприємствам не тільки виживати у складних умовах, але й процвітати, забезпечуючи високу якість послуг та унікальні враження для своїх гостей.uk
dc.description.abstractСтратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку позитивно впливають на співпрацю України з ЄС, оскільки сприяють інтеграції у європейське економічне та культурне середовище. Впровадження європейських стандартів якості та обслуговування підвищує привабливість України для європейських туристів та інвесторів, що стимулює економічний розвиток та зростання туристичної галузі. Це продовжує історичний досвід культурного та економічного обміну між Україною та європейськими країнами, зміцнюючи зв'язки та сприяючи взаєморозумінню.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectстратегія, готелі,ресторани, міжнародний ринокuk
dc.titleІльницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринкуuk
dc.title.alternativeІльницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринкуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.