Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68982
Title: | Ільницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку |
Other Titles: | Ільницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку |
Authors: | Ільницький, Василь Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | стратегія, готелі,ресторани, міжнародний ринок |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Ільницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку.Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024.С. 174-177.. |
Abstract: | Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку позитивно впливають на співпрацю України з ЄС, оскільки сприяють інтеграції у європейське економічне та культурне середовище. Впровадження європейських стандартів якості та обслуговування підвищує привабливість України для європейських туристів та інвесторів, що стимулює економічний розвиток та зростання туристичної галузі. Це продовжує історичний досвід культурного та економічного обміну між Україною та європейськими країнами, зміцнюючи зв'язки та сприяючи взаєморозумінню. |
Description: | Загалом, стратегія підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку є актуальною через необхідність відповідати на виклики глобалізації, зростаючої конкуренції та технологічних змін. Вона дозволяє підприємствам не тільки виживати у складних умовах, але й процвітати, забезпечуючи високу якість послуг та унікальні враження для своїх гостей. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68982 |
ISBN: | 978-617-8487-46-1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ільницький В., Корсак Р._СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ НА МІЖНАР РИНКУ.pdf | 165.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.