Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68982
Назва: | Ільницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку |
Інші назви: | Ільницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку |
Автори: | Ільницький, Василь Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | стратегія, готелі,ресторани, міжнародний ринок |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Ільницький В., Корсак Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку.Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024.С. 174-177.. |
Короткий огляд (реферат): | Стратегії підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку позитивно впливають на співпрацю України з ЄС, оскільки сприяють інтеграції у європейське економічне та культурне середовище. Впровадження європейських стандартів якості та обслуговування підвищує привабливість України для європейських туристів та інвесторів, що стимулює економічний розвиток та зростання туристичної галузі. Це продовжує історичний досвід культурного та економічного обміну між Україною та європейськими країнами, зміцнюючи зв'язки та сприяючи взаєморозумінню. |
Опис: | Загалом, стратегія підвищення конкурентоспроможності готелів та ресторанів на міжнародному ринку є актуальною через необхідність відповідати на виклики глобалізації, зростаючої конкуренції та технологічних змін. Вона дозволяє підприємствам не тільки виживати у складних умовах, але й процвітати, забезпечуючи високу якість послуг та унікальні враження для своїх гостей. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68982 |
ISBN: | 978-617-8487-46-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільницький В., Корсак Р._СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ НА МІЖНАР РИНКУ.pdf | 165.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.