Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718
Название: | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва |
Авторы: | Маргітай, Любов Григорівна |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Видавництво УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Маргітай Л. Г. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2025. – 64 с. |
Краткий осмотр (реферат): | До методичних вказівок до виконання лабораторних робіт увійшли роботи з основних тем, які вивчаються студентами з дисципліни «Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва». Короткі теоретичні відомості, які подаються до кожного заняття та довідковий матеріал, наведений у «Додатках», повинні допомогти студентам як під час підготовки до занять, так і при виконанні лабораторних робіт. У методичних вказівках також наведені перелік контрольних запитань і зразки тестових завдань, а також список рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів для самостійної та індивідуальної роботи студентів. Методичні вказівки підготовлено для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» та 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» |
Описание: | Рекомендовано до друку: кафедрою плодоовочівництва і виноградарства, протокол № 12 від 24 червня 2024 р. Методичною комісією біологічного факультету Ужгородського національного університету протокол № 6 від 27 червня 24 р. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маргітай технологія.pdf | 756.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.