Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718
Title: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва
Authors: Маргітай, Любов Григорівна
Issue Date: 2025
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Маргітай Л. Г. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2025. – 64 с.
Abstract: До методичних вказівок до виконання лабораторних робіт увійшли роботи з основних тем, які вивчаються студентами з дисципліни «Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва». Короткі теоретичні відомості, які подаються до кожного заняття та довідковий матеріал, наведений у «Додатках», повинні допомогти студентам як під час підготовки до занять, так і при виконанні лабораторних робіт. У методичних вказівках також наведені перелік контрольних запитань і зразки тестових завдань, а також список рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів для самостійної та індивідуальної роботи студентів. Методичні вказівки підготовлено для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» та 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»
Description: Рекомендовано до друку: кафедрою плодоовочівництва і виноградарства, протокол № 12 від 24 червня 2024 р. Методичною комісією біологічного факультету Ужгородського національного університету протокол № 6 від 27 червня 24 р.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маргітай технологія.pdf756.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.