Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718
Назва: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва
Автори: Маргітай, Любов Григорівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Видавництво УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Маргітай Л. Г. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2025. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): До методичних вказівок до виконання лабораторних робіт увійшли роботи з основних тем, які вивчаються студентами з дисципліни «Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва». Короткі теоретичні відомості, які подаються до кожного заняття та довідковий матеріал, наведений у «Додатках», повинні допомогти студентам як під час підготовки до занять, так і при виконанні лабораторних робіт. У методичних вказівках також наведені перелік контрольних запитань і зразки тестових завдань, а також список рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів для самостійної та індивідуальної роботи студентів. Методичні вказівки підготовлено для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» та 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»
Опис: Рекомендовано до друку: кафедрою плодоовочівництва і виноградарства, протокол № 12 від 24 червня 2024 р. Методичною комісією біологічного факультету Ужгородського національного університету протокол № 6 від 27 червня 24 р.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маргітай технологія.pdf756.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.