Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718
Назва: | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва |
Автори: | Маргітай, Любов Григорівна |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | Маргітай Л. Г. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології переробки та зберігання продукції рослинництва. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2025. – 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | До методичних вказівок до виконання лабораторних робіт увійшли роботи з основних тем, які вивчаються студентами з дисципліни «Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва». Короткі теоретичні відомості, які подаються до кожного заняття та довідковий матеріал, наведений у «Додатках», повинні допомогти студентам як під час підготовки до занять, так і при виконанні лабораторних робіт. У методичних вказівках також наведені перелік контрольних запитань і зразки тестових завдань, а також список рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів для самостійної та індивідуальної роботи студентів. Методичні вказівки підготовлено для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» та 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» |
Опис: | Рекомендовано до друку: кафедрою плодоовочівництва і виноградарства, протокол № 12 від 24 червня 2024 р. Методичною комісією біологічного факультету Ужгородського національного університету протокол № 6 від 27 червня 24 р. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69718 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маргітай технологія.pdf | 756.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.