Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70899
Title: | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “АНАЛІЗ ПРИРОДНИХ ОБ’ЄКТІВ І ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ” |
Authors: | Оксана Юріївна Сухарева, Ярослав Рудольфович Базель, Сергій Миколайович Сухарев |
Keywords: | Показники якості, аналіз, продукти харчування, природні об'єкти |
Issue Date: | Jun-2023 |
Publisher: | Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла» |
Citation: | О.Ю. Сухарева, Я.Р. Базель, С.М. Сухарев. Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування”.-Ужгород, Вид-во «Говерла», 2023. – 105 с. |
Abstract: | Методичні вказівки доповнюють теоретичне навчання студентів і у відповідності з програмою курсу “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування” містять опис лабораторних робіт по фізико-хімічним, хімічним та радіометричним методам аналізу природних об’єктів та продуктів харчування. Методичні вказівки містять матеріали для самостійної роботи студентів, варіанти програмного контролю знань, перелік питань до колоквіумів та перелік питань до заліку. Пропоновані Методичні вказівки до лабораторних робіт будуть корисними при вивченні навчальних дисциплін “Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища”, “Аналіз технічних об’єктів”, тощо. |
Description: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування” розраховані на студентів хімічного факультету спеціальностей 102 – Хімія, 014 – Середня освіта. Хімія і 101 – Екологія та охорона навколишнього середовища. |
Type: | Learning Object |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70899 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри аналітичної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування.pdf | О.Ю. Сухарева, Я.Р. Базель, С.М. Сухарев. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “АНАЛІЗ ПРИРОДНИХ ОБ’ЄКТІВ І ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ” | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.