Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70899
Название: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “АНАЛІЗ ПРИРОДНИХ ОБ’ЄКТІВ І ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ”
Авторы: Оксана Юріївна Сухарева, Ярослав Рудольфович Базель, Сергій Миколайович Сухарев
Ключевые слова: Показники якості, аналіз, продукти харчування, природні об'єкти
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: О.Ю. Сухарева, Я.Р. Базель, С.М. Сухарев. Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування”.-Ужгород, Вид-во «Говерла», 2023. – 105 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки доповнюють теоретичне навчання студентів і у відповідності з програмою курсу “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування” містять опис лабораторних робіт по фізико-хімічним, хімічним та радіометричним методам аналізу природних об’єктів та продуктів харчування. Методичні вказівки містять матеріали для самостійної роботи студентів, варіанти програмного контролю знань, перелік питань до колоквіумів та перелік питань до заліку. Пропоновані Методичні вказівки до лабораторних робіт будуть корисними при вивченні навчальних дисциплін “Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища”, “Аналіз технічних об’єктів”, тощо.
Описание: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування” розраховані на студентів хімічного факультету спеціальностей 102 – Хімія, 014 – Середня освіта. Хімія і 101 – Екологія та охорона навколишнього середовища.
Тип: Learning Object
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70899
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри аналітичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування.pdfО.Ю. Сухарева, Я.Р. Базель, С.М. Сухарев. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “АНАЛІЗ ПРИРОДНИХ ОБ’ЄКТІВ І ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ”1.21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.