Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70899
Назва: | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “АНАЛІЗ ПРИРОДНИХ ОБ’ЄКТІВ І ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ” |
Автори: | Оксана Юріївна Сухарева, Ярослав Рудольфович Базель, Сергій Миколайович Сухарев |
Ключові слова: | Показники якості, аналіз, продукти харчування, природні об'єкти |
Дата публікації: | чер-2023 |
Видавництво: | Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | О.Ю. Сухарева, Я.Р. Базель, С.М. Сухарев. Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування”.-Ужгород, Вид-во «Говерла», 2023. – 105 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки доповнюють теоретичне навчання студентів і у відповідності з програмою курсу “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування” містять опис лабораторних робіт по фізико-хімічним, хімічним та радіометричним методам аналізу природних об’єктів та продуктів харчування. Методичні вказівки містять матеріали для самостійної роботи студентів, варіанти програмного контролю знань, перелік питань до колоквіумів та перелік питань до заліку. Пропоновані Методичні вказівки до лабораторних робіт будуть корисними при вивченні навчальних дисциплін “Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища”, “Аналіз технічних об’єктів”, тощо. |
Опис: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування” розраховані на студентів хімічного факультету спеціальностей 102 – Хімія, 014 – Середня освіта. Хімія і 101 – Екологія та охорона навколишнього середовища. |
Тип: | Learning Object |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70899 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри аналітичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування.pdf | О.Ю. Сухарева, Я.Р. Базель, С.М. Сухарев. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “АНАЛІЗ ПРИРОДНИХ ОБ’ЄКТІВ І ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ” | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.