Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.contributor.author | Малец, Віктор | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-25T19:59:28Z | - |
dc.date.available | 2025-02-25T19:59:28Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Гуштан Т., Годя І., Малец В. ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування. ТОВ «РІК-У». 215 с. | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-8390-70-9 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040 | - |
dc.description | В посібнику обґрунтовано перспективність готельно-ресторанного бізнесу, як складової частини сфери туризму. Відмітимо, що саме євроінтеграційні процеси які відбуваються в Україні дають можливості для виходу на новий рівень розвитку індустрії гостинності, стимулюють створення якісної наукової бази для підготовки висококваліфікованих кадрів та відповідності високим стандартам обслуговування. | uk |
dc.description.abstract | Практичний посібник з готельно-ресторанної справи призначений для тих, хто прагне зрозуміти та вивчити всі аспекти та нюанси готельно-ресторанного бізнесу. Незалежно від того, чи ви новачок у цій галузі, чи вже маєте певний досвід, ви знайдете тут корисні поради, рекомендації та практичні інструкції, щоб розширити свої знання та навички | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТОВ «РІК-У» | uk |
dc.subject | Готельно-ресторанна справа, сервіс, стандарти | uk |
dc.title | ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Книга, підручник | uk |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Годя І.М., Малец В.Д._ Практичний посібник з готельно-ресторанної справи 2025.pdf | 580.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.