Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.contributor.authorМалец, Віктор-
dc.date.accessioned2025-02-25T19:59:28Z-
dc.date.available2025-02-25T19:59:28Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКорсак Р., Гуштан Т., Годя І., Малец В. ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування. ТОВ «РІК-У». 215 с.uk
dc.identifier.isbnISBN 978-617-8390-70-9-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040-
dc.descriptionВ посібнику обґрунтовано перспективність готельно-ресторанного бізнесу, як складової частини сфери туризму. Відмітимо, що саме євроінтеграційні процеси які відбуваються в Україні дають можливості для виходу на новий рівень розвитку індустрії гостинності, стимулюють створення якісної наукової бази для підготовки висококваліфікованих кадрів та відповідності високим стандартам обслуговування.uk
dc.description.abstractПрактичний посібник з готельно-ресторанної справи призначений для тих, хто прагне зрозуміти та вивчити всі аспекти та нюанси готельно-ресторанного бізнесу. Незалежно від того, чи ви новачок у цій галузі, чи вже маєте певний досвід, ви знайдете тут корисні поради, рекомендації та практичні інструкції, щоб розширити свої знання та навичкиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ «РІК-У»uk
dc.subjectГотельно-ресторанна справа, сервіс, стандартиuk
dc.titleПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeКнига, підручникuk
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.