Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040
Назва: ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Годя, Іван Михайлович
Малец, Віктор
Ключові слова: Готельно-ресторанна справа, сервіс, стандарти
Дата публікації: 2025
Видавництво: ТОВ «РІК-У»
Бібліографічний опис: Корсак Р., Гуштан Т., Годя І., Малец В. ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування. ТОВ «РІК-У». 215 с.
Короткий огляд (реферат): Практичний посібник з готельно-ресторанної справи призначений для тих, хто прагне зрозуміти та вивчити всі аспекти та нюанси готельно-ресторанного бізнесу. Незалежно від того, чи ви новачок у цій галузі, чи вже маєте певний досвід, ви знайдете тут корисні поради, рекомендації та практичні інструкції, щоб розширити свої знання та навички
Опис: В посібнику обґрунтовано перспективність готельно-ресторанного бізнесу, як складової частини сфери туризму. Відмітимо, що саме євроінтеграційні процеси які відбуваються в Україні дають можливості для виходу на новий рівень розвитку індустрії гостинності, стимулюють створення якісної наукової бази для підготовки висококваліфікованих кадрів та відповідності високим стандартам обслуговування.
Тип: Text
Тип публікації: Книга, підручник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040
ISBN: ISBN 978-617-8390-70-9
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.