Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040
Назва: | ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна Годя, Іван Михайлович Малец, Віктор |
Ключові слова: | Готельно-ресторанна справа, сервіс, стандарти |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ТОВ «РІК-У» |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Гуштан Т., Годя І., Малец В. ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування. ТОВ «РІК-У». 215 с. |
Короткий огляд (реферат): | Практичний посібник з готельно-ресторанної справи призначений для тих, хто прагне зрозуміти та вивчити всі аспекти та нюанси готельно-ресторанного бізнесу. Незалежно від того, чи ви новачок у цій галузі, чи вже маєте певний досвід, ви знайдете тут корисні поради, рекомендації та практичні інструкції, щоб розширити свої знання та навички |
Опис: | В посібнику обґрунтовано перспективність готельно-ресторанного бізнесу, як складової частини сфери туризму. Відмітимо, що саме євроінтеграційні процеси які відбуваються в Україні дають можливості для виходу на новий рівень розвитку індустрії гостинності, стимулюють створення якісної наукової бази для підготовки висококваліфікованих кадрів та відповідності високим стандартам обслуговування. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Книга, підручник |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040 |
ISBN: | ISBN 978-617-8390-70-9 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Годя І.М., Малец В.Д._ Практичний посібник з готельно-ресторанної справи 2025.pdf | 580.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.