Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040
Название: | ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна Годя, Іван Михайлович Малец, Віктор |
Ключевые слова: | Готельно-ресторанна справа, сервіс, стандарти |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | ТОВ «РІК-У» |
Библиографическое описание: | Корсак Р., Гуштан Т., Годя І., Малец В. ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ стандарти готельно-ресторанного обслуговування. ТОВ «РІК-У». 215 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Практичний посібник з готельно-ресторанної справи призначений для тих, хто прагне зрозуміти та вивчити всі аспекти та нюанси готельно-ресторанного бізнесу. Незалежно від того, чи ви новачок у цій галузі, чи вже маєте певний досвід, ви знайдете тут корисні поради, рекомендації та практичні інструкції, щоб розширити свої знання та навички |
Описание: | В посібнику обґрунтовано перспективність готельно-ресторанного бізнесу, як складової частини сфери туризму. Відмітимо, що саме євроінтеграційні процеси які відбуваються в Україні дають можливості для виходу на новий рівень розвитку індустрії гостинності, стимулюють створення якісної наукової бази для підготовки висококваліфікованих кадрів та відповідності високим стандартам обслуговування. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Книга, підручник |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71040 |
ISBN: | ISBN 978-617-8390-70-9 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Годя І.М., Малец В.Д._ Практичний посібник з готельно-ресторанної справи 2025.pdf | 580.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.