Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73148
Title: РОЛЬ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПЕРСОНАЛУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМУ
Other Titles: РОЛЬ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПЕРСОНАЛУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМУ
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Keywords: туризм, гостинність, патріотизм, виховання
Issue Date: 2025
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Корсак Р. РОЛЬ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПЕРСОНАЛУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМУ.Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.191-195.
Abstract: Інноваційні концепції готельного бізнесу стають ключовим напрямом розвитку індустрії гостинності. Готелі майбутнього адаптуються до сучасних технологічних досягнень, стійких моделей управління і очікувань клієнтів, що змінюються. Нові технології, екологічна відповідальність та персоналізовані послуги стають головними факторами конкурентоспроможності у готельному секторі.
Description: Патріотичне виховання персоналу у сфері гостинності та туризму є важливим чинником розвитку галузі. Воно сприяє формуванню позитивного іміджу країни, покращенню якості обслуговування, популяризації національної культури та залученню іноземних туристів та інвесторів. Виховання у співробітників почуття гордості за свою країну робить їх більш відповідальними та вмотивованими, що позитивно позначається на конкурентоспроможності готельного бізнесу на міжнародній арені. Для України розвиток патріотичного підходу у туризмі може стати потужним інструментом інтеграції у світову індустрію гостинності та підвищення інвестиційної привабливості.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73148
ISBN: 978-617-554-489-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.