Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73216
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сичкун, Ванесса | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-25T18:28:00Z | - |
dc.date.available | 2025-04-25T18:28:00Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Сичкун В., Корсак Р. СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ У ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ.аука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.245-249. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-554-489-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73216 | - |
dc.description | Стратегічне управління брендом відіграє ключову роль у розвитку готельного бізнесу. Використання унікальної ціннісної пропозиції, цифрових технологій, емоційного маркетингу та партнерських програм дозволяє не тільки зміцнити позиції на ринку, але й створити довгострокову лояльність клієнтів. В Україні ці стратегії особливо важливі для розвитку військово-патріотичного туризму та міжнародного співробітництва, що сприяє інтеграції до європейського туристичного простору та підвищення конкурентоспроможності галузі. | uk |
dc.description.abstract | У сучасному світі готельний бізнес стикається з високою конкуренцією і перевагами клієнтів, що змінюються. У зв’язку з цим керування брендом стає ключовим фактором успіху. Ефективні стратегії дозволяють не тільки підвищити впізнаваність готелю, але й створити унікальний імідж, утворюючи довіру у клієнтів. Особливо це актуально для України, де готельна індустрія розвивається в умовах глобальних та локальних викликів, включаючи військово-патріотичний туризм та інтеграцію з європейським ринком . | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.subject | стратегія, бренд, готельний бізнес | uk |
dc.title | СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ У ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | uk |
dc.title.alternative | СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ У ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сичкун В, Корсак Р._ СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ У ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ.pdf | 317.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.