Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73624
Название: РОЛЬ СУЧАСНОЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ОСВІТИ У МІЖНАРОДНІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Другие названия: РОЛЬ СУЧАСНОЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ОСВІТИ У МІЖНАРОДНІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: освіта, міжнародна готельна індустрія, гостинність.
Дата публикации: 2025
Издательство: Посвіт
Библиографическое описание: Корсак Р. РОЛЬ СУЧАСНОЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ОСВІТИ У МІЖНАРОДНІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ.озвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025 С. 227-229.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна індустрія гостинності – одна з найбільших сфер світової економіки. У контексті глобалізації та зростаючої конкуренції на ринку готельно-ресторанного бізнесу, кваліфіковані фахівці стають ключовим фактором успіху. Готельно-ресторанна освіта відіграє важливу роль у навчанні, забезпечуючи високий рівень обслуговування та дотримання міжнародних стандартів. У контексті зазначеного розглянемо основні аспекти впливу сучасної освіти у галузі гостинності, а також її значення для України в умовах європейської інтеграції.
Описание: Високоякісна освіта дозволяє майбутнім фахівцям освоїти сучасні методи управління, вивчати найкращі світові практики та застосовувати їх у роботі. У навчальних закладах впроваджуються програми, розроблені на основі міжнародних стандартів, що сприяє формуванню професійних компетенцій відповідно до глобальних вимог. Сучасна підготовка працівників індустрії гостинності безпосередньо впливає на рівень обслуговування, підвищуючи конкурентоспроможність готелів та ресторанів. Готельно-ресторанна освіта також сприяє стандартизації та об’єднанню процесів, що робить сервіс більш передбачуваним та якісним.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73624
ISBN: 978-617-8487-65-2
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.