Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73624
Назва: РОЛЬ СУЧАСНОЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ОСВІТИ У МІЖНАРОДНІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Інші назви: РОЛЬ СУЧАСНОЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ОСВІТИ У МІЖНАРОДНІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: освіта, міжнародна готельна індустрія, гостинність.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Корсак Р. РОЛЬ СУЧАСНОЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ОСВІТИ У МІЖНАРОДНІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ.озвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025 С. 227-229.
Короткий огляд (реферат): Сучасна індустрія гостинності – одна з найбільших сфер світової економіки. У контексті глобалізації та зростаючої конкуренції на ринку готельно-ресторанного бізнесу, кваліфіковані фахівці стають ключовим фактором успіху. Готельно-ресторанна освіта відіграє важливу роль у навчанні, забезпечуючи високий рівень обслуговування та дотримання міжнародних стандартів. У контексті зазначеного розглянемо основні аспекти впливу сучасної освіти у галузі гостинності, а також її значення для України в умовах європейської інтеграції.
Опис: Високоякісна освіта дозволяє майбутнім фахівцям освоїти сучасні методи управління, вивчати найкращі світові практики та застосовувати їх у роботі. У навчальних закладах впроваджуються програми, розроблені на основі міжнародних стандартів, що сприяє формуванню професійних компетенцій відповідно до глобальних вимог. Сучасна підготовка працівників індустрії гостинності безпосередньо впливає на рівень обслуговування, підвищуючи конкурентоспроможність готелів та ресторанів. Готельно-ресторанна освіта також сприяє стандартизації та об’єднанню процесів, що робить сервіс більш передбачуваним та якісним.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73624
ISBN: 978-617-8487-65-2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.