Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147
Название: | ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ХАРЧУВАННЯ |
Авторы: | Палійчук, Євгенія Святославівна Павлик, Ігор Васильович |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес |
Дата публикации: | 2020 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування. |
Описание: | В статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
213366-Текст статті-481033-1-10-20201005.pdf | 370.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.