Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147
Назва: ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ХАРЧУВАННЯ
Автори: Палійчук, Євгенія Святославівна
Павлик, Ігор Васильович
Ключові слова: ресторанний бізнес
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування.
Опис: В статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
213366-Текст статті-481033-1-10-20201005.pdf370.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.