Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПалійчук, Євгенія Святославівна-
dc.contributor.authorПавлик, Ігор Васильович-
dc.date.accessioned2025-05-29T14:41:46Z-
dc.date.available2025-05-29T14:41:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147-
dc.descriptionВ статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування.uk
dc.description.abstractВ статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.titleТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ХАРЧУВАННЯuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
213366-Текст статті-481033-1-10-20201005.pdf370.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.