Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147
Title: ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ХАРЧУВАННЯ
Authors: Палійчук, Євгенія Святославівна
Павлик, Ігор Васильович
Keywords: ресторанний бізнес
Issue Date: 2020
Abstract: В статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування.
Description: В статті розглянуто основні теоретично можливі важелі впливу на ефективність функціонування підприємств сфери харчування. Ресторанний бізнес є одним із базових у колі підприємств середнього та малого бізнесу. З огляду на важкі умови функціонування економіки під час пандемії та військових операцій на Сході України є вкрай важливим підтримувати та розвивати сферу харчування. Для вчених-економістів відкривається нова проблематика досліджень. У даній науковій роботі також опановано попередній досвід досліджень за темою ресторанного бізнесу та розроблені висновки та рекомендації щодо подальшого розвитку підприємств галузі харчування.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74147
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
213366-Текст статті-481033-1-10-20201005.pdf370.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.