Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74222
Назва: | Інноваційні стратегії в управлінні готельно-ресторанними послугами: від зелених ініціатив до соціальної відповідальності |
Автори: | Світлинець, Ольга Горішевський, Павло Халілова-Чуваєва, Юлія |
Ключові слова: | готель, готельно-ресторанний бізнес, сфера послуг, екологічні заходи, соціальна відповідальність, інноваційні продукти, система управління, клієнтоорієнтованість |
Дата публікації: | 27-лют-2024 |
Видавництво: | Економіка та суспільств |
Бібліографічний опис: | Світлинець, О., Горішевський П., Халілова-Чуваєва Ю. Інноваційні стратегії в управлінні готельно-ресторанними послугами: від зелених ініціатив до соціальної відповідальності. Економіка та суспільство, 2024 (60). |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглядаються інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанними послугами, акцентуючи увагу на екологічних ініціативах та соціальній відповідальності як ключових елементах сталого розвитку. Автори детально аналізують, як зміна вимог сучасного споживача та глобальні екологічні виклики впливають на стратегії управління в цій галузі. Особлива увага приділяється впровадженню "зелених" технологій, таких як енергозберігаючі системи, управління відходами, використання відновлюваних джерел енергії та інші екологічні практики, що не лише зменшують негативний вплив на довкілля, але й призводять до оптимізації витрат. Соціальна відповідальність підприємств розглядається як важлива частина сучасної бізнес-стратегії. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74222 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovaciyni strategii.pdf | Інноваційні стратегії в управлінні готельно-ресторанними послугами: від зелених ініціатив до соціальної відповідальності | 278.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.