Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74326
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorБабенко, Сергій-
dc.date.accessioned2025-06-09T10:15:02Z-
dc.date.available2025-06-09T10:15:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКорсак Р., Бабенко С. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики. матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2025. С.226-230.uk
dc.identifier.isbn978-617-8321-78-9-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74326-
dc.descriptionПрофесійна підготовка кадрів у сфері «HoReCa» – це стратегічно важливий елемент розвитку галузі, особливо в умовах інтеграції до європейського простору. Якість сервісу, лояльність клієнтів та стійкість бізнесу безпосередньо залежать від компетентності, мотивації та професіоналізму персоналу. Сучасні виклики вимагають комплексного та гнучкого підходу до навчання, де важливу роль відіграють як традиційні форми освіти, так і інноваційні, цифрові та дуальні моделі.uk
dc.description.abstractСучасна сфера «HoReCa» (Hotel, Restaurant, Catering/Café) є однією з галузей економіки, що найбільш динамічно розвиваються, особливо в умовах активної інтеграції України в європейський простір. Високий рівень конкуренції, зміна запитів споживачів та орієнтація на міжнародні стандарти вимагають від підприємств гостинності постійного підвищення якості послуг. Одним із ключових факторів успішного функціонування та розвитку бізнесу у цій сфері виступає професійна підготовка кадрів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectHORECA, кадри, спеціальністьuk
dc.titleПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECAuk
dc.title.alternativeПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECAuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корсак Р., Бабанко С._ Професійна підготовка кадрів для HoReCa.pdf578.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.