Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74326
Название: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA
Другие названия: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Бабенко, Сергій
Ключевые слова: HORECA, кадри, спеціальність
Дата публикации: 2025
Издательство: УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Корсак Р., Бабенко С. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики. матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2025. С.226-230.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна сфера «HoReCa» (Hotel, Restaurant, Catering/Café) є однією з галузей економіки, що найбільш динамічно розвиваються, особливо в умовах активної інтеграції України в європейський простір. Високий рівень конкуренції, зміна запитів споживачів та орієнтація на міжнародні стандарти вимагають від підприємств гостинності постійного підвищення якості послуг. Одним із ключових факторів успішного функціонування та розвитку бізнесу у цій сфері виступає професійна підготовка кадрів.
Описание: Професійна підготовка кадрів у сфері «HoReCa» – це стратегічно важливий елемент розвитку галузі, особливо в умовах інтеграції до європейського простору. Якість сервісу, лояльність клієнтів та стійкість бізнесу безпосередньо залежать від компетентності, мотивації та професіоналізму персоналу. Сучасні виклики вимагають комплексного та гнучкого підходу до навчання, де важливу роль відіграють як традиційні форми освіти, так і інноваційні, цифрові та дуальні моделі.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74326
ISBN: 978-617-8321-78-9
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Корсак Р., Бабанко С._ Професійна підготовка кадрів для HoReCa.pdf578.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.