Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74326
Title: | ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA |
Other Titles: | ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Бабенко, Сергій |
Keywords: | HORECA, кадри, спеціальність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | УжНУ "Говерла" |
Citation: | Корсак Р., Бабенко С. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ HORECA. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики. матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції (1-2 травня 2025 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2025. С.226-230. |
Abstract: | Сучасна сфера «HoReCa» (Hotel, Restaurant, Catering/Café) є однією з галузей економіки, що найбільш динамічно розвиваються, особливо в умовах активної інтеграції України в європейський простір. Високий рівень конкуренції, зміна запитів споживачів та орієнтація на міжнародні стандарти вимагають від підприємств гостинності постійного підвищення якості послуг. Одним із ключових факторів успішного функціонування та розвитку бізнесу у цій сфері виступає професійна підготовка кадрів. |
Description: | Професійна підготовка кадрів у сфері «HoReCa» – це стратегічно важливий елемент розвитку галузі, особливо в умовах інтеграції до європейського простору. Якість сервісу, лояльність клієнтів та стійкість бізнесу безпосередньо залежать від компетентності, мотивації та професіоналізму персоналу. Сучасні виклики вимагають комплексного та гнучкого підходу до навчання, де важливу роль відіграють як традиційні форми освіти, так і інноваційні, цифрові та дуальні моделі. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74326 |
ISBN: | 978-617-8321-78-9 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Бабанко С._ Професійна підготовка кадрів для HoReCa.pdf | 578.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.