Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/954
Назва: Екстракція антоціанінів із рослинної сировини
Інші назви: Extraction of anthocyanins from plants material
Автори: Марійчук, Руслан Тарасович
Феєр, Й.
Еліашова, А.
Грульова, Д.
Шаламон, І.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Екстракція антоціанінів із рослинної сировини [Текст] / Р. Марійчук, Й. Феєр, А. Еліашова та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2014. – Вип.2 (32). – С. 35–37. – Бібліогр.: с.37 (7 назв).
Серія/номер: Хімія;
Опис: The present investigation is dedicated to the development of large scale technique for isolation of anthocyanins from plant materials of Carpatian region. The main interest have been concentrated on local plant materials: Aronia melanocarpa, Sambucus nigra, Vaccinum myrtillus, Vaccinum corumbosum. The content and composition of anthcyanins in obtained extracts been eximined by pHdifferencial spectroscopy and HPLC. It was found that major anthocyanin in was Aronia melanocarpa is cyanidine-3-galactozide (over 60 % of all anthocyanins) and the major anthocyanin in Sambucus nigra is cyanidine-3-glucozide (over 40%).
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/954
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2(32) - 2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕКСТРАКЦІЯ АНТОЦІАНІНІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ.pdf111.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.