Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДаньків, Йосип Якимович-
dc.contributor.authorШеверя, Ярослав Вікторович-
dc.date.accessioned2016-07-28T13:04:31Z-
dc.date.available2016-07-28T13:04:31Z-
dc.date.issued2005-11-28-
dc.identifier.citationДаньків Й.Я. Економічний зміст прибутку та облік його використання в умовах трансформування економіки / Й.Я. Даньків, Я.В. Шеверя // Науковий вісник Ужгородського університету. - Серія: Економіка. Випуск 18. - Ужгород, 2005. - С.222-228. ISSN: 0869-0782.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9562-
dc.descriptionДосліджується місце і роль прибутку в сучасних ринкових умовах, розглянуті недоліки та перспективи використання прибутку на підприємстві.uk
dc.description.abstractВ статті обґрунтовується, що метою будь-якого підприємства в ринкових умовах є отримання прибутку. Отримавши прибуток, підприємство неодмінно стикається з проблемами його використання, тобто воно повинно приймати рішення щодо пропорцій розподілу прибутку між різними напрямами його використання. Досліджується місце і роль прибутку в сучасних ринкових умовах, розглянуті недоліки та перспективи використання прибутку на підприємстві.uk
dc.description.sponsorshipВідсутня.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Ужгородський національний університет"uk
dc.relation.ispartofseriesСерія: Економіка;Випуск 18. - 2005. - С.222-228. ISSN: 0869-0782.-
dc.subjectБухгалтерський облік: прибуткуuk
dc.subjectПрибуток, чистий прибуток, нерозподілений прибуток, використання прибутку, дивіденди, статутний капітал, резервний капітал, фонд інвестування.uk
dc.titleЕкономічний зміст прибутку та облік його використання в умовах трансформування економікиuk
dc.title.alternativeThe economic content of accounting earnings and its use in economic transitionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри обліку і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.