Browsing by Author Гуштан, Тетяна Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 52  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Roman KORSAK, Tetiana HUSHTAN DEVELOPMENT OF THE HOTEL AND TOURIST COMPLEX IN THE MORAVIAN KARST DURING THE CZECHOSLOVAK PERIOD (1918 – 1938)..Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024The Role of State Support in the Development of the Hotel and Restaurant Business in the Context of Crisis Phenomena and Eurointegration ProcessesГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024-12Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війниГодя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Ільницький, Василь Іванович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2023АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
2024Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі ..Гуштан, Тетяна Вікторівна
2025ВПЛИВ «ІТ» ТА СУЧАСНОГО УСТАТКУВАННЯ НА ТЕХНОЛОГІЮ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ВПРОВАДЖЕННЯ НАССРКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2024ВПЛИВ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ ТА ЛОГІСТИЧНИХ ПІДХОДІВ НА РОЗВИТОК СФЕРИ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2025ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ФАХІВЦІВКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Гуштан Т. Військовий туризм як один із стратегічних напрямків для розвитку готельно-ресторанного сектору: можливості та викликиГуштан, Тетяна Вікторівна
2024Гуштан Т. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війниГуштан, Тетяна Вікторівна
2024Гуштан Т., Годя І. Вплив устаткування готельно-ресторанного підприємства на його конкурентоспроможністьГуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2024Гуштан Т., Годя І. Роль устаткування для розвитку екологічних ініціатив у готельно-ресторанному бізнесіГуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2024Гуштан Т., Корсак Р. Роль VR та AR – технологій для розвитку воєнно-патріотичного туризму та готельно-ресторанного бізнесуГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Гуштан Т., Корсак Р. Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний періодГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. Готельно-ресторанний бізнес і діловий туризм: інноваційні рішення та можливостіГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2024Гуштан Т., Корсак Р., Ільницький В. Інтерактивні методи навчання в готельно-ресторанній сферГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович; Ільницький, Василь
2024ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІД РОЗВИТКУ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО ТУРИЗМУ ДЛЯ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІГуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2024ЕКОНОМІЧНА РОЛЬ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРНИМИ ВІДМІННОСТЯМИ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна