Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62823
Название: | Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі .. |
Другие названия: | Тетяна Гуштан Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі .. |
Авторы: | Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Ключевые слова: | ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Гуштан Т. Тетяна Гуштан Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі . Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С. 221-224. |
Краткий осмотр (реферат): | У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес стає все більш конкурентним, і для залучення та утримання клієнтів підприємства повинні вдосконалювати свої послуги та створювати неповторні враження. Технології доповненої реальності надають унікальні можливості для цього, дозволяючи гостям переживати нові, захоплюючі іммерсивні досвіди, які підвищують рівень задоволення та залишають позитивні спогади. |
Описание: | Для підвищення задоволеності гостей можна запропонувати наступні варіанти застосування технологій доповненої реальності: - можливість покращити комунікацію між персоналом та гостями за допомогою мобільних додатків, що можуть надати гостям інтерактивний тур по готелю або ресторану, показуючи їм важливі місця та надаючи додаткову інформацію про послуги та можливості підприємства; - можливість надання персоналізованого обслуговування гостям за допомогою розпізнавання обличь, технологія може ідентифікувати гостя і надати персоналізовані рекомендації стосовно страв в ресторані, відповідати на їхні запитання або навіть привітати гостя з поверненням; - можливість надання інтерактивних розваг та додаткових послуг гостям шляхом встановлення розумних столів з додатковими функціями доповненої реальності, які дозволять замовляти їжу, дивитися відео або навіть грати у ігри під час очікування на замовлення |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62823 |
ISBN: | 978-617-7825-86-8 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т. - ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ ГОСТЕЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 788.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.