Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62823
Title: Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі ..
Other Titles: Тетяна Гуштан Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі ..
Authors: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Keywords: ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Issue Date: 2024
Publisher: Вид-во УжНУ «Говерла»
Citation: Гуштан Т. Тетяна Гуштан Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі . Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С. 221-224.
Abstract: У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес стає все більш конкурентним, і для залучення та утримання клієнтів підприємства повинні вдосконалювати свої послуги та створювати неповторні враження. Технології доповненої реальності надають унікальні можливості для цього, дозволяючи гостям переживати нові, захоплюючі іммерсивні досвіди, які підвищують рівень задоволення та залишають позитивні спогади.
Description: Для підвищення задоволеності гостей можна запропонувати наступні варіанти застосування технологій доповненої реальності: - можливість покращити комунікацію між персоналом та гостями за допомогою мобільних додатків, що можуть надати гостям інтерактивний тур по готелю або ресторану, показуючи їм важливі місця та надаючи додаткову інформацію про послуги та можливості підприємства; - можливість надання персоналізованого обслуговування гостям за допомогою розпізнавання обличь, технологія може ідентифікувати гостя і надати персоналізовані рекомендації стосовно страв в ресторані, відповідати на їхні запитання або навіть привітати гостя з поверненням; - можливість надання інтерактивних розваг та додаткових послуг гостям шляхом встановлення розумних столів з додатковими функціями доповненої реальності, які дозволять замовляти їжу, дивитися відео або навіть грати у ігри під час очікування на замовлення
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62823
ISBN: 978-617-7825-86-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.