Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 51 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ТУРОПЕРАТОРА НА ОСНОВІ СИСТЕМИ «УСКЛАДНЕНОГО ДИРЕКТ-КОСТИНГУ»
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
2020
ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
2020-10
СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
2020
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Шулла, Роман Степанович
;
Рішко, Владислав Михайлович
2020-11
ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ
Сливка, Марина
2020-11
СУЧАСНИЙ СТАН ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ
Бірікі, Роланд-Юлій
2020
МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У ВИЩІЙ ШКОЛІ
Попик, Мар'яна Михайлівна
;
Повідайчик, Оксана Степанівна
2020
Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом.
Корсак, Роман Володимирович
;
Колісник, Галина Миколаївна
2020
Рестораний сервіс: стандарти
Корсак, Роман Володимирович
;
Малец, Віктор
;
Годя, Іван Михайлович
2020
Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах
Татош, Я.
;
Корсак, Роман Володимирович
Discover
Author
15
Корсак, Роман Володимирович
13
Січка, Іван Іванович
12
Попик, Мар'яна Михайлівна
9
Шулла, Роман Степанович
7
Годя, Іван Михайлович
3
Кіш, Галина Вікторівна
3
Малец, Віктор
2
Колісник, Галина Миколаївна
2
Носа, Богдана Михайлівна
2
Фуртій, Володимир
.
next >
Subject
6
готельно-ресторанний бізнес
6
туризм
4
готельний бізнес
4
логістика
4
страхування
3
tourism
3
ресторан
3
ресторанне господарство
2
Crown Worldwide
2
DB Schenker
.
next >
Publication type
20
Стаття
9
Методичні рекомендації
7
Тези до статті
5
Препринт
4
Дисертація
2
Кваліфікаційна робота
2
Студентська стаття
1
Книга, підручник
1
Практичний посібник
Has File(s)
51
true