Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 46 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-20ОСОБЛИВОСТІ ДОСЯГНЕННЯ НАЛЕЖНОГО РІВНЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИЛобунець; Погребицький
2022-07-26ОСОБЛИВОСТІ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУЗарубіна, Антоніна; Демчук, Людмила
2022-10State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineProkopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana
2022State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineSira, Evelina; Prokopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana; Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2021Роль готельно-ресторанної індустрії в організації подієвих заходів на ЗакарпаттіКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2021Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в умовах соціально-економічної трансформації українського суспільстваКорсак, Роман Володимирович
2022Світлій пам’яті професора Михайла Тиводара: громадсько-політичний та науковий шлях закарпатського етнологаКорсак, Роман Володимирович; Ференц, Петро
2022Перспективи розвитку індустрії гостинності на ЗакарпаттіКорсак, Роман Володимирович; Дзямулич, Роман
2020Організація роботперсоналу ресторанного підприємстваКорсак, Роман Володимирович; Кіш, Галина Вікторівна; Годя, Іван Михайлович