Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Носа, Богдана Михайлівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Фуртій, Володимир Володимирович
2020-04МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВГодя, Іван Михайлович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі»Січка, Іван Іванович
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в туризмі»Січка, Іван Іванович
2020Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугСічка, Іван Іванович