Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 28901-28910 of 32235 (Search time: 0.027 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугСічка, Іван Іванович
2021Віктимологічна характеристика жертв торгівлі людьмиАндрушко, Андрій Васильович
2015Робоча програма. «Державне та регіональне управління туризмом».Корсак, Роман Володимирович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна
2020-04МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВГодя, Іван Михайлович
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Ціноутворення в готельно-ресторанних закладах»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства»Кіш, Галина Вікторівна
2020Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Носа, Богдана Михайлівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Фуртій, Володимир Володимирович