Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1511-1516 of 1516 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the traditional and modernized technologies.Баті, Вікторія Віталіївна; Бойко, Надія Володимирівна
2016Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин.Баті, Вікторія Віталіївна; Бойко, Надія Володимирівна
2019Novel functional food for the prevention of non-communicable diseases.Баті, Вікторія Віталіївна; Бойко, Надія Володимирівна
2016The microbial diversity and its dynamics in the ethnic fermented foods of the Black sea region.Баті, Вікторія Віталіївна; Бойко, Надія Володимирівна
2020DISCRETE LABORATORY AND MORPHOMETRIC MARKERS OF ATHEROSCLEROTIC LESIONS OF LOWER EXTREMITY VESSELSГорленко, Олеся Михайлівна; Горленко, Федір Вікторович; Студеняк, В.М.; Прилипко, Б.М.
2018Визначення показника втрачених років потенційного життя від хвороб органів травлення: методичні рекомендаціїКерецман, Анжеліка Олексіївна; Рогач, Іван Михайлович; Рингач, Наталія Олександрівна; Слабкий, Геннадій Олексійович