Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Носа, Богдана Михайлівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Фуртій, Володимир Володимирович
2020-04МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВГодя, Іван Михайлович
2020Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 Туризм.Грабар, Марина Василівна; Кашка, Марія Юріївна
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі»Січка, Іван Іванович
2020МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Туризм»Габчак, Наталія Францівна; Ханас, Уляна Ярославівна
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в туризмі»Січка, Іван Іванович