Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 38.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Мультидисциплінарний підхід у хірургічному лікуванні вогнищевої патології надниркових залозСкумс, А.В.; Гулько, О.М.; Кондратюк, В.А.; Симонов, О.М.
2016Міждисциплінарний підхід до діагностики та мініінвазивної хірургічної корекції синдрому МіріззіХворостов, Є.Д.; Гриньов, Р.М.; Бичков, С.О.; Цівенко, О.І.; Куценко, Д.П.
2016Зміни цитокінового статусу у хворих на ускладнений синдром діабетичної стопи та при розвитку сепсисуШаповал, С.Д.; Трибушний, О.В.; Савон, І.Л.; Воронцова, Л.Л.
2016Роль абдомінального компартмен-синдрому у розвитку та перебігу легеневих ускладнень при гострому панкреатиті тяжкого ступеняФедорків, М.Б.
2016Терапевтичні стратегії у жінок репродуктивного віку при ендометріоїдній хворобіШаповал, О.С.
2016Показники стану пародонта у хворих на хронічний генералізований пародонтит на тлі антбіотикотерапії супутніх захворювань при лікуванні запропонованими способамиМатвійків, Т.І.
2016Парапанкреатит: особливості перебігу та критерії прогнозуСипливий, В.О.; Робак, В.І.; Курбатов, В.О.; Євтушенко, О.В.; Драна, Л.О.
2016Псевдомембранозний коліт: мультидисциплінарний принцип пролфілактики, діагностики та лікувальної тактикиЛисюк, Ю.С.; Андрющенко, В.П.; Когут, Л.М.; Гірняк, О.Т.; Лисюк, І.С.
2016Сучасний підхід до профілактики і лікування хвороби зрощень очеревиниПиптюк, О.В.; Телемуха, С.Б.
2016Особливості гістоструктури ран у хворих на ішемічну та нейропатичну форми синдрому діабетичної стопи на фоні гнійних ускладненьПасічник, О.В.