Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Title: Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал
Other Titles: Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Keywords: Гастрономічний туризм
Issue Date: 2017
Citation: Корсак Р. В. Рецензія на роботу бакалавра: "Стойка С. Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал"
Type: Text
Publication type: Рецензія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РЕЦЕНЗІ1.docСтойка.doc30 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.