Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Title: | Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал |
Other Titles: | Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Гастрономічний туризм |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Корсак Р. В. Рецензія на роботу бакалавра: "Стойка С. Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал" |
Type: | Text |
Publication type: | Рецензія |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РЕЦЕНЗІ1.docСтойка.doc | 30 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.