Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Назва: Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал
Інші назви: Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: Гастрономічний туризм
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Корсак Р. В. Рецензія на роботу бакалавра: "Стойка С. Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал"
Тип: Text
Тип публікації: Рецензія
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕЦЕНЗІ1.docСтойка.doc30 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.