Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Назва: | Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал |
Інші назви: | Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | Гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Корсак Р. В. Рецензія на роботу бакалавра: "Стойка С. Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал" |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Рецензія |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕЦЕНЗІ1.docСтойка.doc | 30 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.