Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 31 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-10
State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for Ukraine
Prokopenko, Tetiana
;
Zatsepina, Nataly
;
Domyshche-Medyanyk, Alla
;
Kryvenkova, Ruslana
2022
State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for Ukraine
Sira, Evelina
;
Prokopenko, Tetiana
;
Zatsepina, Nataly
;
Domyshche-Medyanyk, Alla
;
Kryvenkova, Ruslana
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Сіра, Евеліна Олександрівна
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Технологія продукції ресторанного господарства
Корсак, Роман Володимирович
2022
Шляхи залучення готельно-ресторанної інфраструктури в організацію історико-культурних заходів
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
2022
Світлій пам’яті професора Михайла Тиводара: громадсько-політичний та науковий шлях закарпатського етнолога
Корсак, Роман Володимирович
;
Ференц, Петро
2022
Перспективи розвитку індустрії гостинності на Закарпатті
Корсак, Роман Володимирович
;
Дзямулич, Роман
Discover
Author
15
Корсак, Роман Володимирович
6
Годя, Іван Михайлович
6
Січка, Іван Іванович
2
Domyshche-Medyanyk, Alla
2
Kryvenkova, Ruslana
2
Prokopenko, Tetiana
2
Zatsepina, Nataly
2
Кіш, Галина Вікторівна
2
Сіра, Евеліна Олександрівна
1
Sira, Evelina
.
next >
Subject
3
готель, готельне підприємство, го...
2
гостинність
2
ресторанне господарство
2
Україна
1
: Tourism, the field of hospitali...
1
competitiveness
1
Czech Republic
1
European Union
1
historical and cultural events
1
hospitality
.
next >
Publication type
14
Стаття
5
Методичні рекомендації
4
Інша текстова публікація
1
Дисертація
1
Звіт
1
Книга, підручник
1
Монографія
1
Препринт
1
Робоча програма
1
Тези до статті
.
next >
Has File(s)
31
true