Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 530
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович |
2024 | Revenue management of enterprises in hotel business | Кіш, Галина Вікторівна; Світлинець, Ольга Володимирівна; Kish, G.V.; Svitlynets, O.V |
2023-11-02 | Стратегічне управління готельно-ресторанним бізнесом в регіоні | Кіш, Галина Вікторівна |
2024-01 | Інвестиції у технічний потенціал готельного підприємства | Січка, Іван Іванович |
2024-01 | Фактори впливу на стратегії інвестування в готельно-ресторанний бізнес. | Січка, Іван Іванович |
2024 | СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | Кіш, Галина Вікторівна |
2023 | Використання інтернет-ресурсів у діяльності готельно-ресторанних комплексів | Годя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Зубак, Ніколетта |
2023 | Роль цифрових технологій в ресторанному бізнесі | Годя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Шубер, Дмитро |
2022 | Перспективні шляхи організації обслуговування у вітчизняній готельно-ресторанній індустрії в умовах розвитку євроінтеграційних процесів | Корсак, Роман Володимирович; Світлинець, Ольга Володимирівна; Коваль, Олександр Дмитрович |
2023 | СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ | Корсак, Роман Володимирович; Комар, Михайло |
2023 | СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ | Корсак, Роман Володимирович; Руднєва, Антоніна |
2023 | Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. | Корсак, Роман Володимирович; Мазюкевич, Євген |
2023 | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. | Корсак, Роман Володимирович; Коваль, Олександр Дмитрович; Мондич, Діана |
2023 | Рекламно-інформаційна діяльність у готельному бізнес. | Годя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Бірман, Ерік |
2022-02-03 | Моніторинг ринку готельно-ресторанних послуг у період пандемії коронавірусу | Січка, Іван Іванович |
2022-02-04 | Важливість онбордингу у готельно-ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2023-01-03 | СУЧАСНИЙ СТАН РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ ПІСЛЯ ПАНДЕМІЇ | Січка, Іван Іванович |
2023-03-31 | Управління якістю проєктів у готельно-ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2023 | Управління якістю проєктів у готельно-ресторанному бізнесі. | - |
2023 | АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 530