Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [530] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 530
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
2024Revenue management of enterprises in hotel businessКіш, Галина Вікторівна; Світлинець, Ольга Володимирівна; Kish, G.V.; Svitlynets, O.V
2023-11-02Стратегічне управління готельно-ресторанним бізнесом в регіоніКіш, Галина Вікторівна
2024-01Інвестиції у технічний потенціал готельного підприємстваСічка, Іван Іванович
2024-01Фактори впливу на стратегії інвестування в готельно-ресторанний бізнес.Січка, Іван Іванович
2024СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІКіш, Галина Вікторівна
2023Використання інтернет-ресурсів у діяльності готельно-ресторанних комплексівГодя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Зубак, Ніколетта
2023Роль цифрових технологій в ресторанному бізнесіГодя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Шубер, Дмитро
2022Перспективні шляхи організації обслуговування у вітчизняній готельно-ресторанній індустрії в умовах розвитку євроінтеграційних процесівКорсак, Роман Володимирович; Світлинець, Ольга Володимирівна; Коваль, Олександр Дмитрович
2023СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГКорсак, Роман Володимирович; Комар, Михайло
2023СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУКорсак, Роман Володимирович; Руднєва, Антоніна
2023Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі.Корсак, Роман Володимирович; Мазюкевич, Євген
2023Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні.Корсак, Роман Володимирович; Коваль, Олександр Дмитрович; Мондич, Діана
2023Рекламно-інформаційна діяльність у готельному бізнес.Годя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Бірман, Ерік
2022-02-03Моніторинг ринку готельно-ресторанних послуг у період пандемії коронавірусуСічка, Іван Іванович
2022-02-04Важливість онбордингу у готельно-ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2023-01-03СУЧАСНИЙ СТАН РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ ПІСЛЯ ПАНДЕМІЇСічка, Іван Іванович
2023-03-31Управління якістю проєктів у готельно-ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2023Управління якістю проєктів у готельно-ресторанному бізнесі.-
2023АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 530
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed