Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Title: | Основи раціонального харчування |
Authors: | Брич, Валерія Володимирівна Миронюк, Іван Святославович Дуб, Мар'яна Михайлівна |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк, М. М. Дуб; рец. : О. М. Горленко, О. З. Децик. – Ужгород, 2020. – 94 с. |
Abstract: | Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до робочої програми з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять. |
Description: | Розглянуто та схвалено до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», від 11 червня 2020 року, протокол № 8. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637 |
Appears in Collections: | Навчально - методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1681 ОРХ ПЗ методичка Ф.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.