Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Title: Основи раціонального харчування
Authors: Брич, Валерія Володимирівна
Миронюк, Іван Святославович
Дуб, Мар'яна Михайлівна
Issue Date: 2020
Citation: Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк, М. М. Дуб; рец. : О. М. Горленко, О. З. Децик. – Ужгород, 2020. – 94 с.
Abstract: Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до робочої програми з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.
Description: Розглянуто та схвалено до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», від 11 червня 2020 року, протокол № 8.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1681 ОРХ ПЗ методичка Ф.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.