Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Я.-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2020-07-05T11:24:32Z-
dc.date.available2020-07-05T11:24:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМельник Я. Я. Організація обслуговування в ресторанах при готелях : курс. пр. / Я. Я. Мельник ; наук. кер. Р. К. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765-
dc.descriptionЗаклади ресторанного господарства представлені різними типами: ресторан, кафе, бар, буфет, їдальня, закусочна, в яких використовуються різні форми обслуговування.uk
dc.description.abstractАктуальність теми обумовлена тим, що заклади готельно-туристичного комплексу надають споживачам комплекс послуг, пов'язаних з відпочинком, харчуванням, екскурсіями тощо.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгородuk
dc.relation.ispartofseries241 - готельно-ресторанна справа;-
dc.subjectрестораниuk
dc.subjectготелі-
dc.titleОрганізація обслуговування в ресторанах при готеляхuk
dc.title.alternativeОрганізація обслуговування в ресторанах при готеляхuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
титульна.docx18.85 kBMicrosoft Word XMLView/Open
ЗМІСТ (1).docx25.14 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.